Ανάπλαση των οδών Ομήρου – Παλαιολόγου

Αφροδίτη Καφτάνη
By Αφροδίτη Καφτάνη June 30, 2017 12:13

anaplasi_nea_smirni
Το έργο με αντικείμενο την «Ανάπλαση οδών Ομήρου – Παλαιολόγου» του Δήμου Νέας Σμύρνης, συνολικού προϋπολογισμού 3.650.000 ευρώ με ΦΠΑ, βρίσκεται σε τροχιά υλοποίησης με την υπογραφή της σχετικής Σύμβασης από την Περιφερειάρχη Αττικής, Ρένα Δούρου. Το έργο χρηματοδοτείται από την Περιφέρεια Αττικής.

Στόχος του έργου είναι να συγκεράσει την «αντιφατική» λειτουργία της περιοχής παρέμβασης, η οποία, ενώ αποτελεί έναν από τους βασικούς οδικούς άξονες εισόδου στη Νέα Σμύρνη, είναι παράλληλα και ο πυρήνας του εμπορικού κέντρου του Δήμου. Στο πλαίσιο αυτό, µε γνώμονα την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών καθώς και την αναβάθμιση του εμπορικού κέντρου, θα υλοποιηθούν παρεμβάσεις για τη διευθέτηση της κίνησης των οχημάτων και των πεζών.

Συγκεκριμένα, θα πραγματοποιηθούν εργασίες για την ανάπλαση δύο κεντρικών οδών του Δήμου Νέας Σμύρνης, της οδού Ομήρου από τη συμβολή της µε την οδό Ελ. Βενιζέλου έως την οδό Κ. Παλαιολόγου και την οδό Κ. Παλαιολόγου από τη συμβολή της µε την οδό Ομήρου έως την πλατεία Χρυσοστόμου Σμύρνης, συμπεριλαμβανομένης της νησίδας -Παλαιολόγου, Ιωνίας και Κυδωνιών- και των παρακείμενων σε αυτήν δρόμων Ιωνίας και Κυδωνιών. Περιλαμβάνει επίσης τη μετατροπή της μίας λωρίδας της οδού Παλαιολόγου που εφάπτεται µε την πλατεία Χρυσοστόμου Σμύρνης, σε ποδηλατόδρομο έως τη λεωφόρο Ν. Πλαστήρα.

Αφροδίτη Καφτάνη
By Αφροδίτη Καφτάνη June 30, 2017 12:13
Write a comment

No Comments

No Comments Yet!

Let me tell You a sad story ! There are no comments yet, but You can be first one to comment this article.

Write a comment
View comments

Write a comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*