Φωτιές άναψαν οι δηλώσεις Φωτίου στη Νέα Σμύρνη

Smyrna Today
By Smyrna Today September 27, 2016 03:16

Έντονες αντιδράσεις προκαλούν δημόσιες αναφορές της αναπληρώτριας υπουργού Θ. Φωτίου σε εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ στη Ν. Σμύρνη κατά δημοσίων υπαλλήλων που, όπως τονίζει “υπονομεύουν την κυβέρνηση”.
Η Υπουργός είπε ευθαρσώς ότι “ένα ποσοστό 25% στο υπουργείο της είναι νέοι «άνθρωποι που ξέρουν γράμματα και με βοηθούν”. Πρόσθεσε όμως ότι ένα ποσοστό 25% που ειναι διευθυντικά στελέχη την υπονομεύουν. Κάποιοι μάλιστα, όπως λέει, στέλνουν από μόνοι τους εγκυκλίους για τις οποίες και η ίδια εκ των υστέρων, απορεί… “Αν δεν είχα νομικούς συμβούλους δίπλα μου, για αυτά που μου φέρνουν να υπογράψω θα πήγαινα φυλακή”, προσθέτει.
Οι δηλώσεις της Υπουργού ξεσήκωσαν τα συνδικαλιστικά όργανα των Δημοσίων Υπαλλήλων που εξέδωσαν λαύρες ανακοινώσεις εναντίον της. Αντιδρώντας, η Ομοσπονδία Συλλόγων Υπουργείου Εργασίας (ΟΣΥΠΕ) πραγματοποίησε έκτακτη συνεδρίαση, με μοναδικό θέμα συζήτησης, «τη λήψη απόφασης σχετικά με τη μορφή των αντιδράσεών μας – κινητοποιήσεις, έπειτα από την αήθη επίθεση της αναπληρώτριας υπουργού Κοινωνικής Αλληλεγγύης κ. Θεανώ Φωτίου που δέχτηκαν οι Υπάλληλοι του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης και το Δημοσιοϋπαλληλικό μας Κίνημα, με τις απαράδεκτες δημόσιες αναφορές της στην ομιλία της σε εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ στη Νέα Σμύρνη».

Smyrna Today
By Smyrna Today September 27, 2016 03:16
Write a comment

No Comments

No Comments Yet!

Let me tell You a sad story ! There are no comments yet, but You can be first one to comment this article.

Write a comment
View comments

Write a comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*